Производи - Baucentar
Производи

Производи

Се прикажуваат 1–36 од 39 резултати

-22%

Аголна Брусaлка Електр. ГВС 750 750W ф115м

4282 ден
-19%

Аголна Брусaлка Електр. ГВС 9-125 900W ф125мм

4282 ден
-19%

Аголна Брусалка Електр. ГВС 2200-230 2200W ф230мм

8019 ден
-28%

Бат.Алати Сет ГБХ/ГВС 180 + ГСР 185 +2х4Ah + торба

30233 ден
-10%

Батерии 2х2.0Ah Li-on + Полнач ГАЛ 12V-40

4410 ден
-11%

Батерија 18V 4.0Ah

4671 ден
-10%

Батерија 18V Li-Ion 2.0Ah

3411 ден
-20%

Батериска Аголна Брусалка ГВС 180 ЛИ ф115мм

11920 ден
-20%

Батериска Вибр. Дупчалка Одвртувач ГСБ 120-ЛИ

7120 ден
-25%

Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 120-ЛИ

5925 ден
-22%

Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 12V-15ФЦ 2х2Ah

12550 ден
-25%

Батериска Дупчалка Одвртувач ГСР 12В-30

8175 ден
-25%

Батериски Одвртувачи ГСР 120 + ГДР 120 ЛИ 2х2Ah Полнач

10125 ден
-25%

Батериски Одвртувачи ГСР 180+ГДР 18В+2х2Ah

13687 ден
-20%

Батериски Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 180-ЛИ 1х4Ah+СДС Плус Сет

15920 ден
-25%

Батериски Ударен Одвртувач ГДХ 180-ЛИ

11925 ден
-20%

Брусaлка За Ѕидови Жирафа Електр. ГТР 550 550W ф225мм

19120 ден
-20%

Детектор За Метал, Бакар, Дрво ГМС 120

5520 ден
-20%

Дигитален Агломер ГАМ 220 МФ

10320 ден
-25%

Дупчалка Вибрациона Електр. ГСБ 550 550W

3742 ден
-15%

Електр.Статичен Циркулар ГЦМ 12 ГДЛ 2000W ф305мм

76491 ден
-20%

Електрична Статична Пила AdvancedCut 52

16799 ден
-20%

Ласер Линиски ГЦЛ 2-50 Г+РМ 10 15-50м

12792 ден
-10%

Машина За Сечење Плочки РТС 640 64см

13230 ден
-20%

Мултифункциски Алат Електричен ГОП 30-28 300W

7992 ден
-18%

Одвртувач За Сува Градба Електричен ГТБ 650 650W

5732 ден
-25%

Пневматски Чекан Дупчалка ГБХ 240 СДС-Плус 790W

8242 ден
-22%

Пневматски Чекан За Стругање ГСХ 500 1100W 7.5J

18642 ден
-15%

Полнач за батерии ГАЛ 18В-40

2635 ден
-15%

Полнач За Батерии ГАХ 18В-30

2720 ден
-15%

Правосмукалка Индустриска За Суво-Влажно Чистење ГАС 15 ПС 1.100W

12316 ден
-20%

ПравосмукалкаИндустриска За Суво-Влажно Чистење ГАС 35 Л АФЦ 1.200W

38320 ден
-20%

Сет Бат.Алати ГСР 120+ГЛИ 12В-300

7120 ден
-20%

Сет Батериски Алати ГБХ 180ЛИ + ГСР 180ЛИ+2х4Ah+Полнач

25192 ден
-35%

Сет Ел.Алати ГСБ 550 + ГВС 750-125 + ГСТ 700

11635 ден
-25%

Стационарна Кружна Пила Електр. ГТС 254 1800W ф254мм

16500 ден
  • 1
  • 2