Станете дел од Mapei клубот и добијте подароци - Baucentar
Станете дел од Mapei клубот и добијте подароци

Станете дел од Mapei клубот и добијте подароци

Семејстовото на Mapei ве повикува и вас!

Сега имате можност да станете дел од клубот на професионалци и да добиете супер подароци. 

Со секое купување на производи од Mapei собирате поени кои понатаму можете да ги искористите за да добиете квалитетна брендирана облека и опрема од лидерот во градежната индустрија. 

Секоја квартал, собирајте ги фискалните сметки од купени производи на Mapei, доставете ги во Кармен Бауцентар и за вредност од 3% од купените производи одберете подарок од каталогот на Mapei клуб по ваша желба.

За подетални информации контактирајте нѐ на тел: 071 333 651

Погледнете ја целосната понуда во следниот каталог: